Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Pomar: tradició i avantguarda a S'Alamera

tornar Imprimir

"POMAR: TRADICIÓ I AVANTGUARDA" A S'ALAMERA

El Centre Sociocultural S'Alamera acull l'exposició "Pomar: tradició i avantguarda", una mostra col·lectiva de diferents membres de la família Pomar, que treballen diverses tècniques i estils artístics. Aquesta és una de les propostes importants de la programació de 2012 a S'Alamera, tant pel reconeixement que es fa a aquesta família de creadors com per la trajectòria individual de cadascú dels autors, així com per la complexitat de l'exposició.
Els artistes participants són el pintor Antoni Pomar Juan, el seu fill i fotògraf Antoni Pomar Bofill, i la neboda del primer la joiera Elisa Pomar, filla del desaparegut Pepín Pomar Juan, de qui també hi haurà joies.
La combinació de l'obra i l'estil d'aquests autors eivissencs donarà lloc a una exposició molt variada amb pintura, fotografia, joieria i instal·lacions:
- D'Antoni Pomar Juan es podrà veure una selecció de quadres de la seua obra més recent.
- Pel que respecta a la fotografia, Antoni Pomar Bofill farà un recorregut per la seua evolució creativa, que acabarà amb diverses instal·lacions a les quals suma altres disciplines artístiques com l'escultura.
- La joieria també farà un recorregut històric, primerament el visitant podrà veure les joies tradicionals antigues realitzades per Pepín Pomar Juan, i a continuació s'exposaran els dissenys moderns d e la seua filla Elisa Pomar, que combinen les formes i tècniques tradicionals amb l'aplicació de materials contemporanis i el seu estil més personal i actual. 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es