Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Entrevista a Romanie i Gustavo Eznarriaga per la seua exposició Veïns a S'Alamera

tornar Imprimir

L'exposició "VEÏNS" va tenir lloc al Centre Sociocultural S'alamera del 6 al 28 de juliol de 2012, va ser una mostra de pintures de Romanie i escultures de Gustavo Eznarriaga.
Tots dos artistes mostraren la seua obra individual, però es varen poder veure també altres peces inèdites creades conjuntament a propòsit d'aquesta exposició, en les quals uniren i fusionaren les seues tècniques i estils.
Aquesta és la primera exposició que han realitzat conjuntament, tot i que de forma individual cadascú té una important trajectòria d'exposicions realitzades tant a Eivissa com fora de l'illa.

Gustavo Eznarriaga va néixer a Madrid però viu a Eivissa des de 1977. Va realitzar estudis superiors a la Facultat d'Arts Plàstiques i Ciències de l'Art a la Universitat de París i després va treballar en tallers de diferents escultors en aquesta ciutat.
Les seues escultures són de fusta, tot i que treballa amb diferents tipus de fusta, en moltes ocasions són policromades i en alguns casos també hi afegeix altres elements. Els temes són diversos però predominen els animals, figures i abstraccions diverses.

Romanie Sánchez va néixer a Anglaterra però des de petita es va criar a Eivissa. Va estudiar el batxillerat artístic a l'Escola d'Arts d'Eivissa i des de llavors ha desenvolupat la seua tècnica i el seu estil de forma autodidacta.
Les seues pintures són sobre fusta i reflecteixen amb gran detall diversos mons onírics que desperten la imaginació, plens de color i sovint amb elements propis d'Eivissa com l'arquitectura rural, els paisatges i la naturalesa de l'illa. 

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es