Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Consell d'Eivissa i Fundació Deixalles signen un conveni per afavorir la inserció laboral de persones en exclusió social

tornar Imprimir

221116 Deixalles

La consellera insular de Sanitat, Benestar Social i Igualtat, Lydia Jurado, ha signat aquest matí un conveni amb la Fundació Deixalles amb la finalitat d`afavorir la incorporació el món laboral de les persones en situació d`exclusió social o amb risc de caure en aquesta situació. La col·laboració es farà a través del Servei d'Assessorament i Inserció Laboral per Persones amb Discapacitat (SAIL-PD) del Consell d'Eivissa.

Amb aquest conveni, La Fundació Deixalles es compromet a facilitar les ofertes laborals que encaixin amb les característiques de les persones ateses pel SAIL-PD, realitzar una entrevista de preselecció de candidats i la intermediació entre la persona de contacte de l'empresa i el candidat, així com fer un seguiment de la qualitat del servei.

Aquest conveni té una durada d'un any. La consellera Lydia Jurado s'ha mostrat satisfeta d'aquesta col·laboració, i ha senyalat la importància de la "col·laboració entre el Consell i les diverses entitats per sumar esforços i integrar en el món laboral a les persones més vulnerables".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es