Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa reprén les reunions amb els consells sectorials de Vesins i de la Interculturalitat

tornar Imprimir

Façana Consell

Aquest dimarts i dimecres, el Saló de Plens del Consell d'Eivissa acollirà les noves reunions amb el consell sectorial de Vesins de l'illa d'Eivissa i del consell sectorial de la Interculturalitat. En concret, la reunió del consell de Vesins es realitzarà dimarts 21 març a les 18 hores, mentre que el de la Interculturalitat s'efectuarà el dimecres 22 de març a la mateixa hora.

L'objectiu d'aquestes reunions és la d'iniciar un procés popular per modificar el Reglament de Participació Ciutadana, així com establir ferramentes per millorar la participació ciutadana i les activitats de cada associació. "Aquest departament vol que siguin els consells sectorials ciutadans els qui obrin el camí per construir una illa més participativa, i en el que la ciutadania tingui un pes fonamental a les decisions públiques", ha explicat la directora insular de Transparència, Participació i Bon Govern, Gloria Santiago, "i que sigui la ciutadania el 'lobby' institucional per excel·lència".

En aquestes reunions es proposarà, a més de la modificació del Reglament de Participació, ferramentes per millorar la transparència del Consell i la facilitació d'informació que pugui ser d'interès per a les associacions. A més, aquestes també tindran torn obert de paraula per expressar les seues inquietuts i propostes al Consell.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es