Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La Llar Eivissa organitza una setmana cultural per celebrar el seu aniversari

tornar Imprimir

Façana Consell

La Llar Eivissa, el centre del Consell Insular d'Eivissa destinat a l'organització d'activitats socioculturals, de trobada i lleure de les persones majors de l'illa, complirà el proper dia 29 d'abril 22 anys d'existència. Per aquest motiu, la Llar ha organitzat una setmana cultural amb una sèrie d'activitats destinades a tots els seus usuaris.

Així, el proper dilluns 24 d'abril a les 18 hores, el grup de teatre Las Querubinas representarà a la Llar Eivissa el sainet 'Cornudo y apaleado', una peça costumista d'Alejandro Casona que serà dirigida per María Dolores Corderas.

Les activitats continuaran el dijous 27 d'abril a les 18 hores, en la que s'ha organitzat una visita al Museu Puget que estarà guiada per Ana Serapio. A més, divendres 28 d'abril, a les 17 hores, a la Llar Eivissa es projectarà la pel·lícula 'La larga agonía de los peces fuera del agua', film dirigit per Francesc Rovira-Veleta l'any 1970, rodat a Eivissa i protagonitzat per Joan Manuel Serrat. Posteriorment a la pel·lícula es realitzarà un col·loqui moderat per Ana Serapio i després hi haurà un petit refrigeri amb brindis per a tots els assistents.

La setmana culminarà el dissabte 29 d'abril amb la festa d'aniversari de la Llar Eivissa. A més, per celebrar també Sant Jordi, durant aquesta setmana s'obsequiarà amb llibres a tots els socis de la Llar.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es