Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa obre al públic tres monuments i presenta nova informació sobre sis elements patrimonials

tornar Imprimir

160517 Patrimoni

El Departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa ha presentat aquest matí el servei d'obertura, des d'avui i fins al dia 15 de novembre, de tres elements declarats BIC: el Molí des Puig d'en Valls, la torre de defensa de sa Sal Rossa i la cova des Culleram. Aquests tres monuments són propietat del Consell Insular d'Eivissa i durant sis mesos estaran oberts al públic i comptaran amb monitors socioeducatius per atendre les visites. Els horaris d'apertura serà de dimarts a diumenge i amb un horari de 10:30 a 13:30 hores.

A més, el conseller d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, també ha presentat el disseny i la impressió de 19.200 fulletons sobre béns històrics propietat del Consell Insular com són el molí d'en Simó, molí des Raspallar, molí des Porxet, molí des Puig d'en Valls, cova des Culleram, i la torre de sa Sal Rossa redactats en quatre idiomes i que estan oberts a visites públiques, per tal de donar-lis difusió i una major informació del bé al públic que el visita.

En aquests fulletons consta el codi QR que redirigeix al lector a la pàgina web del Consell Insular, secció de Patrimoni, on es troba molta més informació com la seua ubicació, fotografies, vídeos, blocs i altres informacions digitals d'aquests monuments. "Aquest material va destinat tant als eivissencs com als turistes, amb l'objectiu d'oferir el màxim d'informació possible sobre el valuós patrimoni històric i artístic que tenim a Eivissa i, alhora, conscienciar a la ciutadania d'aquest tresor perquè el coneguin i el facin seu".

A més, en aquests espais es comptarà també amb uns nous faristols de metacrilat amb informació i fotografies. Aquests faristols estan destinats a contenir informació detallada del bé, com ara fulletons redactats en quatre idiomes i altre material informatiu. Tot aquest projecte ha suposat una despesa total per aquest Departament de 22.467,28 euros, desglossat de la següent manera: 14.893,05 euros per l'obertura dels monuments, incloent la neteja dels elements patrimonials i la contractació de tres monitors socioeducatius; 3.835,38 euros pel disseny, impremta i traducció dels flyers; i 3.738,90 euros en la compra de sis faristols.

Imatges roda de premsa + flyer

Tall de veu David Ribas

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es