Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Executiu aprova el conveni amb l'Ajuntament d'Eivissa per redactar el projecte de construcció d'Es Gorg

tornar Imprimir

190517 Consell Executiu

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa, reunit aquest matí, ha aprovat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament d'Eivissa en matèria de Serveis Socials, per la redacció d'un projecte de construcció d'un centre de baixa exigència a la parcel·la de l'Ajuntament de Vila "Es Gorg". Així, s'ha aprovat una despesa de 100.000 euros per la redacció del projecte, la mitat dels quals es pagarà amb la signatura del conveni i la resta una vegada justificat el primer pagament.

Aquest conveni estipula que Es Gorg serà un centre de baixa exigència, procurant oferir un espai d'acollida a les persones en situacions de vulnerabilitat i exclusió social. Les característiques del centre -i que haurà de tenir en compte del projecte- és el d'un espai amb capacitat d'allotjament per a que pernoctin 28 persones i amb capacitat d'allotjament d'emergència per a 11 persones més, un espai per ubicar el centre de dia, servei de menjador, servei de bugaderia, sales de reunions i activitats dels usuaris i despatxos i dormitori per al personal del centre. L'equipament es construirà a la parcel·la propietat de l'Ajuntament d'Eivissa ubicada al sector 4 del Planejament General Urbà de la Ciutat d'Eivissa (PGOU 1987) de 3495 m2, que té la consideració de solar.

"El Centre d'Acollida Municipal que depén de l'Ajuntament d'Eivissa ha quedat petit, i l'illa d'Eivissa necessita imperiosament un espai que ofereixi un servei específic a les persones en situació d'exclusió social. Ens cal un centre d'atenció les 24 hores de baixa exigència, perquè és un equipament que no tenim i suposa una greu llacuna de la nostra xarxa asistencial", ha declarat la consellera de Benestar Social, Sanitat i Igualtat, Lydia Jurado, qui ha valorat l'aprovació d'aquest conveni: "És una passa endavant dins un camí llarg per aconseguir un recurs que és de justícia".

Al Consell Executiu d'avui també s'ha aprovat l'adjudicació del servei de neteja de determinats centres i dependències del departament de Sanitat i Benestar Social, Igualtat i relacions amb entitats i associacions del Consell Insular d'Eivissa. Recordem que aquest servei -que a dia d'avui compta amb vuit treballadors de la neteja- ha estat ofert fins ara per l'empresa KLE, a qui no se li ha el contracte. El nou contracte s'adjudica el contracte a l'empresa Ferrovial Servicios S.A. per un import total de 429.041,03 euros i per una durada de dos anys.

A més d'aquests temes, al Consell Executiu d'avui també s'ha aprovat l'encomana de gestió del Festival nits de Tànit, l'aprovació de diverses subvencions a entitats esportives, així com l'adquisició de material informàtic.

Tota aquesta informació la trobareu al document adjunt dels acords, per si és del vostre interès.

Audio Lydia Jurado

 

Descargar archivo

190517 Consell Executiu PDF
Tipus d'arxiu: PDF | Grandària: 197kb

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es