Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa convoca un total de cinc processos selectius per cobrir necessitats urgents de llocs de feina

tornar Imprimir

110817 Processos selectius

El Consell d'Eivissa ha convocat un total de cinc processos selectius per crear diferents borses per cobrir interinament o temporalment possibles necessitats de provisió urgent de places i llocs de feina. Les convocatòries són per a la creació de les següents borses: arquitecte, tècnic/a mitjà de gestió, inspector/a de serveis socials, educador/a social i auxiliar d'informació turística.

La vicepresidenta segona i consellera d'Interior, Marta Díaz, ha explicat que les diferents borses de treball permetran l'administració insular incorporar persones per cobrir les necessitats de feina que puguin sorgir en els pròxims mesos, dins de l'objectiu "que el Consell d'Eivissa ofereixi els millors serveis a la ciutadania". Aquestes borses per cobrir de forma interina o temporal llocs de feina "són molt necessàries, ja que en qualsevol moment poden sorgir necessitats de personal, que no volem deixar de cobrir".

Les convocatòries han sortit publicades al BOIB núm. 097, del 8 agost, on hi figuren tots els requisits i la informació necessària per participar-hi. Les persones interessades poden presentar la sol·licitud per participar en les diferents convocatòries dels processos de selecció fins al pròxim divendres 18 d'agost, inclòs. 

Eivissa, 11 d'agost de 2017

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es