Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Normalitat a la xarxa viària d'Eivissa, superat l'episodi de pluges intenses

tornar Imprimir

Façana Consell

La xarxa viària d'Eivissa ha recuperat la normalitat, una vegada s'ha completat la neteja general de les carreteres més afectades per l'episodi de pluges intenses que es va registrar entre dimecres i dijous passat. El Consell d'Eivissa vol donar un missatge de tranquil·litat tant a residents com a turistes, en el sentit que els serveis i infraestructures de l'illa funcionen amb normalitat, i que les afeccions i danys materials de major gravetat han estat puntuals i localitzats.

El Departament de Turisme realitzarà durant les pròximes hores una campanya informativa a l'exterior per informar que "Eivissa ja ha tornat a la normalitat. Els nostres visitants poden estar tranquils", com ha afirmat Vicent Torres Ferrer, el director insular. A més, ha subratllat que "no hi ha noves alertes meteorològiques" de manera que l'illa recupera el seu ritme habitual del mes d'agost.

El Consell d'Eivissa també vol felicitar públicament a l'Ajuntament de Sant Josep de sa Talaia, així com al Govern de les Illes Balears i a la resta d'agents mobilitzats durant l'emergència a Es Cubells, que es va resoldre sense que es registràs cap dany personal, a pesar de la difícil situació que va provocar el fort temporal d'aigua.

Eivissa, 11 d'agost de 2017

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es