Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa celebra que la cadet Andrea Ródenas ja tingui fitxa i pugui tornar a jugar a futbol

tornar Imprimir

Façana Consell

El departament d'Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa manifesta la seua satisfacció pel fet que, finalment, la jove Andrea Ródenas pugui jugar al cadet de l'equip de futbol del Sant Rafel. Amb la confirmació per part del president de la Federació Balear de futbol de que Andrea ja podrà jugar aquest cap de setmana, i amb la inscripció de la fitxa esportiva de la jove futbolista, ja no hi ha cap impediment perquè la jove cadet pugui jugar amb els seus companys d'equip.

"És una satisfacció que aquesta història tingui un final feliç" ha declarat el director insular d'Esports i Joventut del Consell, Fernando Gómez, qui ha destacat que "és important promoure en l'esport valors com els de la igualtat, especialment en les categories inferiors", i ha senyalat que "petites victòries com aquestes permeten que l'esport cada vegada sigui més inclusiu. Ara ja només toca que Andrea pugui gaudir amb els seus companys del seu esport favorit".

Recordem que, segons el reglament de la Federació Balear de futbol, els equips poden ser mixtes fins a la categoria infantil, però a partir de la categoria de cadets els equips han de segregar per sexes. El passat estiu, el club Sant Rafel i la família d'Andrea Ródenas es van posar en contacte amb el Consell d'Eivissa per trobar una solució al cas de la jugadora, que reglamentàriament no podia inscriure's per jugar a la categoria cadet de l'equip.

Després de realitzar diverses gestions, el departament d'Esports i Joventut i la Federació Balear de futbol van impulsar una iniciativa entre els clubs que participen a la categoria cadet perquè firmessin un document en el qual es comprometien a no impugnar els partits en els que Andrea fos alineada. A aquesta iniciativa s'hi van afegir el Sant Rafel, el CDAtlético Jesús, el CF Rápid, el CE Insular i la Unió Esportiva Sant Josep, que van assistir a la reunió. La resta dels equips de la categoria que no van poder assistir han transmès també el seu suport a la iniciativa.

"Agraïm la bona disposició dels equips de futbol de la categoria i de la Federació Balear en aquest cas. Ha estat un èxit de tots", ha resumit Fernando Gómez.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es