Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'Auditori de Cas Serres acull aquest divendres la comèdia teatral 'La ley de la selva'

tornar Imprimir

*La Ley de la Selva

Aquest divendres 13 d'octubre, l'escenari del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà l'obra de teatre 'La ley de la selva', a càrrec de la companyia eivissenca Rita Luna, i protagonitzada per Enrique Sánchez i Esther Serra.

'La ley de la selva' és una comèdia surrealista sobre el món de la parella protagonitzada per Lupe i Ricky, un matrimoni desgastat per la convivència i que dediquen a fer-se retrets contínuament fins que, un dia, succeeix una situació inesperada que canvia les seues vides. 'La ley de la selva' és una obra d'Elvira Lindo i és el primer muntatge professional de la companyia Rita Luna, que s'ha posat en marxa a Eivissa enguany sota la direcció de Maruxa Martos, després d'onze anys fent teatre no professional amb la companyia Y.

Maruxa Martos és un dels noms més coneguts de l'escena teatral a Eivissa, tant per la seua feina com actriu a la companyia GAT i la companyia Y, així com per la seua participació a diversos tallers i muntatges. També, tant Enrique Sánchez com Esther Serra tenen una llarga trajectòria a companyies locals com GAT, Y o La Experimental.

L'obra es presenta aquest divendres a les 21 hores. Per a aquest espectacle, podeu fer les reserves de les entrades al telèfon 680 104 856 de dilluns a divendres de 9 a 14 hores. El preu de les entrades és: venda anticipada 5 €, venda a taquilla (1 hora abans de la funció) 10 €.

Recordeu que podeu seguir tota l'agenda cultural d'Eivissa a la web http://eivissacultural.blogspot.com/

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es