Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Miguel Induráin, Perico Delgado i Claudio Ciapucci, estrelles convidades a la quinzena edició de la Volta Cicloturista a Eivissa

tornar Imprimir

101017 Volta Cicloturista a Eivissa

Aquest matí s'ha presentat en roda de premsa la nova edició de la Volta Cicloturista a Eivissa Campagnolo, que enguany se celebrarà entre els dies 11 i 15 d'octubre. En aquesta cinquena edició, la Volta Cicloturista tindrà quasi 500 participants, el que suposa un augment del 28% d'inscrits respecte a l'any passat.

Enguany, la Volta tindrà tres convidats d'excepció: el guanyador de cinc Tours de França Miguel Induráin, el guanyador d'un Tour de França Perico Delgado, així com el carismàtic ciclista italià Claudio Ciapucci. "Induráin només participa a cinc curses de l'any, i una d'aquestes serà la nostra. Això ens fa sentir molt orgull. Puc dir que, com afeccionat al ciclisme, és el cartell somiat", ha explicat en roda de premsa l'organitzador de la prova, Juanjo Planells, que compta amb la col·laboració del Consell d'Eivissa i dels cinc ajuntaments de l'illa.

A la Volta també participarà, entre altres noms destacats, el ciclista professional Lluís Mas així com el mediàtic Josef Ajram. Una de les altres novetats d'enguany és la participació, per primera vegada, de corredors de ciclisme adaptat: en concret, participaran quatre ciclistes olímpics en aquesta categoria.

"Proves com la Volta Cicloturista Eivissa Campagnolo comporten un magnífic aparador per a l'illa d'Eivissa com a destí de turisme esportiu, i comptarà sempre amb el suport del Consell d'Eivissa", ha declarat durant la roda de premsa el director insular de Turisme del Consell d'Eivissa, Vicent Torres 'Benet'. Per la seua banda, el director insular d'Esports i Joventut, Fernando Gómez, ha valorat que "és un orgull que noms tan importants hagin triat l'illa d'Eivissa, aquesta cita serà una festa per a tots els amants de la bicicleta".

La Volta Cicloturista a Eivissa Campagnolo s'iniciarà dimecres 11 d'octubre amb l'entrega de dorsals a les 17 hores a l'Hotel Abrat de Sant Antoni. Dijous 12 d'octubre es disputarà la primera etapa, que sortirà a les 9.30 hores del passeig de ses Fons de Sant Antoni, de 78 kilòmetres de distància i final a Sant Agustí. La segona etapa, que es disputarà divendres, és de 81 kilòmetres i es realitzarà entre Eivissa i Sant Antoni, passant per Sant Miquel i Sant Mateu. La tercera etapa seran tres voltes a un circuit de 14 kilòmetres a Sant Rafel. Diumenge es desenvoluparà l'última etapa, un recorregut de 4,4 kilòmetres per l'interior del nucli urbà de Sant Antoni de Portmany.

Podeu obtenir més detalls d'horaris i característiques de les etapes al full informatiu que us adjuntam.

Audio Juanjo Planells

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es