Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa inicia el pr˛xim dilluns el procÚs d'implantaciˇ de l'Administraciˇ Electr˛nica, el que suposarÓ la supressiˇ del paper en els trÓmits administratius

tornar Imprimir

Fašana Consell

A partir del proper dilluns 23 d'octubre, l'Oficina d'Atenciˇ a la Ciutadania (OAC) del Consell Insular d'Eivissa comenša amb la implantaciˇ del registre electr˛nic, la qual cosa comportarÓ la conversiˇ dels papers aportats en les solĚlicituds dels ciutadans a format digital.

La posada en funcionament del registre electr˛nic comportarÓ que, a partir d'aquest dilluns, quan un ciutadÓ entregui un document al registre del Consell, el funcionari escanejarÓ el document per convertir-lo a format electr˛nic. A partir d'aquest moment el document ja estarÓ aportat i no caldrÓ, en molts dels casos, que el ciutadÓ el torni a dur.

Les persones fÝsiques, d'acord amb la legislaciˇ vigent, podran optar per realitzar tramitaciˇ presencial o telemÓtica. A partir de la presentaciˇ dels documents en paper, en el cas presencial, i desprÚs de l'escaneig, en molts dels casos no s'haurÓ d'aportar per successius trÓmits la mateixa documentaciˇ de nou.

"La implementaciˇ d'aquest servei podrÓ comportar un cert retard en la tramitaciˇ individual durant els primers dies, perquŔ s'hauran d'escanejar tots els documents. No obstant, tambÚ implicarÓ que en futures ocasions aquest trÓmit es faci amb mÚs celeritat, rapidesa i eficiŔncia, grÓcies a que tots els documents del ciutadÓ ja estaran escanejats i, per tant, a l'abast d'un click", ha explicat la consellera de TransparŔncia, Participaciˇ, Bon Govern, TIC, treball, Formaciˇ i Habitatge, Viviana de Sans.

Aquest registre electr˛nic forma part del procÚs d'implantaciˇ progressiva de l'administraciˇ electr˛nica al Consell d'Eivissa. Per poder implementar amb Ŕxit aquesta iniciativa, s'estÓ realitzant formaciˇ als treballadors del Consell. Aix˛ provocarÓ que la propera setmana -tal com ja es va avanšar fa uns dies- entre els dies 23 i 27 d'octubre l'horari de l'Oficina d'atenciˇ a la ciutadania sigui entre les 8.30 i les 15 hores.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es