Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'Auditori de Cas Serres acull aquest diumenge una innovadora versió de dansa d'El Petit Príncep de Saint-Exupéry

tornar Imprimir

101117 El Principito

Aquest diumenge, l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acollirà la representació de ''El Principito'', una adaptació de l'obra clàssica d'Antoine de Saint-Exupéry a càrrec de la companyia de Danza Pasodos. Aquesta funció forma part del circuit TALENTIB 2017

En aquesta versió, la companyia Danza Pasodos explica ballant i interpretant la coneguda història del Petit Príncep a través d'una innovadora dansa clàssica i contemporània. El repartiment compta amb onze artistes i un nen sobre l'escenari. És un espectacle idoni per a famílies, joves i no tan joves, i compta amb música d'Holst i Amores Tangos, així com una coreografia de la premiada directora artística mallorquina Laura Macías.

Més enllà del ballet, aquest 'Principito' és una pel·lícula, una simfonia de colors, una història de trobades i sorpreses que servirà per despertar el nen interior de l'espectador.

L'obra es representarà aquest diumenge 19 de novembre a les 12 hores a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres. Els interessats en assistir, podeu fer les reserves de les entrades al tel. 680 104 856 de dilluns a divendres de 10 a 15 hores.

El preu de les entrades és de 6 euros. Les entrades reservades o que s'hagin aconseguit per sorteig, si no s'han retirat a taquilla 15 minuts abans de començar l'espectacle, es podran posar a la venda si hi ha demanda. Per tant es demana que hi hagi puntualitat. D'altra banda, una vegada començat l'espectacle ja no es podrà accedir a l'auditori.

 

Descargar archivo

131117 Programa El Principito
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es