Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'església de Jesús i la UNED acullen dues conferències sobre el procés de restauració i creació del retaule

tornar Imprimir

141117 Mare de Déu de Jesús

Aquest dimecres 15 de novembre, a les 20.30 hores, tindrà lloc a l'església de la Mare de Déu de Jesús la conferència 'La restauració del retaule: un clar exemple de l'evolució de la neteja de la policromia'. La xerrada anirà a càrrec de les restauradores Margalida Vives, Neus Peinado, Zaira Bordoy i Virginia Garau, i forma part del programa d'activitats al voltant de l'exposició sobre el retaule de Jesús que ha organitzat el departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell Insular d'Eivissa.

Sobre aquesta mateixa temàtica, el pròxim dia 21 de novembre es realitzarà una conferència sobre l'obra pictòrica del taller dels Osona, els mestres artesans que van crear el retaule de Jesús. Aquesta xerrada serà la lliçó inaugural del curs acadèmic 2017-2018 de la seu a Eivissa de la UNED i serà impartida pel doctor Ximo Company i Climent, catedràtic d'Història de l'Art, professor de l'Art a l'Època Moderna (s. XV-XVIII) i director del Centre d'Art d'Època Moderna (CAEM) de la Universitat de Lleida i especialista en l'obra pictòrica del taller dels Osona.

El Consell d'Eivissa, que és membre de la Junta Rectora del Patronat de la UNED i finança l'activitat no docent que desenvolupa a Eivissa, és qui ha proposat al doctor Company per aquesta ponència d'obertura del curs acadèmic, i ha comptat amb el vist-i-plau de la UNED. La xerrada serà a les 18 hores a l'auditori de la seu de la UNED a Eivissa (antiga seu del Consell Insular del carrer Bes)

 

Descargar archivo

141117 Mare de Déu de Jesús PDF
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es