Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Aquest diumenge se celebra una nova ediciˇ de la Cursa de s'Indiot

tornar Imprimir

051217 Cursa de s'Indiot

Aquest diumenge 10 de desembre se celebrarÓ la dissetena ediciˇ de la Cursa de s'Indiot de ciclisme en carretera, un conjunt de tres proves organitzada pel Consell d'Eivissa a travÚs de l'empresa Ibiza Blue Challenge, i que compta tambÚ amb la colĚlaboraciˇ dels ajuntaments de Santa EulÓria i d'Eivissa. 

La carrera competitiva tindrÓ una distÓncia de 43 kil˛metres, amb sortida i arribada del port de la ciutat d'Eivissa. La cursa comenšarÓ a les 10 hores i sortirÓ de l'avinguda de Santa EulÓria de Vila i continuarÓ fins a la rotonda de ses Mines, a la carretera de Sant Carles, es desviarÓ per la carretera del Pla de Morna i desprÚs tornarÓ a Eivissa per la carretera de Sant Joan. Aquesta prova tÚ les places limitades a 220 participants i, actualment, les places ja estan cobertes i tenen una llista d'espera de 30 persones. 

La carrera cicloturista sortirÓ d'Eivissa 10 minuts mÚs tard que la cursa competitiva i tindrÓ un recorregut de 23 kil˛metres, es pot apuntar qualsevol persona a partir dels 13 anys i no tÚ lÝmits en el nombre de participants. El recorregut tambÚ sortirÓ i acabarÓ a la ciutat d'Eivissa per˛, en aquest cas, el camÝ seguirÓ per la carretera de Santa EulÓria fins desviar-se cap a la carretera de Sant Joan a l'alšada de la benzinera, per tornar posteriorment al punt de sortida. Finalment, hi haurÓ una carrera junior d'un kil˛metre de distÓncia a l'avinguda de Santa EulÓria d'Eivissa, dirigida a tots aquells que tinguin entre 5 i 13 anys, i oberta tambÚ a totes les persones amb mobilitat redu´da o necessitats especials. 

La recollida del dorsal es podrÓ efectuar aquest dissabte 9 de desembre, d'11 a 16 hores, a l'Oficina de Turisme situada davant l'estaciˇ marÝtima de Formentera del port d'Eivissa. Les inscripcions es poden realitzar online a la web www.sportmaniacs.com A la roda de premsa de presentaciˇ de la cursa, el director insular d'Esports i Joventut, Fernando Gˇmez, ha destacat el bon ambient que acostuma a envoltar aquesta prova, que tindrÓ nombrosos premis per als participants grÓcies a les donacions realitzades per diverses botigues i empreses colĚlaboradores. 

Per la seua banda, el director de la prova, Juanjo Serra, ha explicat que els talls de trÓnsit a les carreteres de Santa EulÓria i de Sant Joan seran entre les 9.50 hores i les 10.50 hores de diumenge, i que es calcula que cap tall serÓ de mÚs de 10 minuts de durada. A la roda de premsa tambÚ ha assistit el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, AgustÝn Perea. El regidor d'Esports de Santa EulÓria no ha pogut assistir per coincidir la roda de premsa amb el Ple municipal.

Audio Juanjo Serra

 

Descargar archivo

051217 Cursa de s'Indiot PDF
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es