Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa firma un conveni amb Creu Roja per garantir el servei d'atenció a persones sense sostre

tornar Imprimir

051217 Creu Roja

Aquest matí, el Consell Insular d'Eivissa i la Creu Roja han signat un conveni de col·laboració per garantir el servei que la Creu Roja ofereix a través de l'UES (Unitat d'Emergència Social). El conveni ha estat signat per la consellera de Benestar Social, Sanitat, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell, Lydia Jurado, i el president de Creu Roja a Eivissa, César David Loeffel.

L'ajuda del Consell és de 12.585 euros per mantenir el servei de l'UES, que té una cobertura a tota l'illa tot i que principalment atén a persones de les ciutats d'Eivissa i Santa Eulària. L'UES atén una mitjana d'entre 15 i 30 persones que dormen al carrer, a qui proporciona aliments, estris d'higiene, mantes i roba d'abric.

"Amb aquest ajut, el Consell col·labora per garantir un servei que té molta importància" ha explicat la consellera Jurado, qui ha assegurat que "per aquest departament és indispensable atendre les persones en situació de vulnerabilitat i de tots aquells que es trobin en una situació d'exclusió social".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es