Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Executiu aprova la reforma de l'edifici de Sa Coma on s'ubicarà la delegació de la conselleria de Medi Ambient del Govern

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa ha aprovat aquest matí el projecte d'execució de la reforma de l'edifici 201, situat a l'antic quarter de Sa Coma. El projecte compta amb un pressupost d'execució de 1.044.897,41 euros, i serà pagat al 50% entre el Govern Balear i el Consell d'Eivissa.

Recordem que aquest edifici és propietat del Consell d'Eivissa, però que en virtut d'un conveni signat amb el Govern Balear, es va cedir una part de l'edifici a l'IBANAT; en aquest conveni també es va establir que el finançament de les obres de l'edifici es faria a mitges.

En l'actualitat, l'IBANAT està instal·lat als baixos de l'edifici i, amb aquest projecte de reforma, es rehabilitarà el conjunt de l'edificació, per l'adequació als seus nous usos. L'objectiu és que, una vegada finalitzada l'obra, l'oficina de la Conselleria Balear de Medi Ambient que actualment està situada al carrer Murcia de Vila, s'ubiqui en aquest edifici de Sa Coma.

El Consell d'Eivissa ja ha sol·licitat la llicència d'obres a l'ajuntament de Santa Eulària des Riu -que és el terme municipal on està l'edifici- i es preveu que aquestes es puguin iniciar durant el primer semestre de 2018.

Altres punts que s'han aprovat al Consell Executiu d'avui és l'avaluació sobre l'informe ambiental que ha presentat l'empresa Hermanos Parrot sobre el projecte de restauració de la pedrera de Can Carabassó. També s'ha donat el vist i plau al pagament a l'Ajuntament d'Eivissa d'una subvenció per la promoció de polítiques actives d'ocupació, així com les subvencions per l'organització de les fires d'artesania i les ajudes a la dinamització comercial.

A més dels Acords del Consell Executiu, adjuntem també un PDF amb els plànols de com quedarà el nou edifici.

Acords del Consell Executiu

 

Descargar archivo

120118 Acords Consell Executiu
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es