Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa posa en marxa un estudi per elaborar el Pla Insular de Serveis Socials de l'illa

tornar Imprimir

150218 Pla Insular de Serveis Socials de l'illa

El departament de Sanitat, Benestar Social, igualtat i Relacions amb entitats i associacions del Consell Insular d'Eivissa ha encarregat un estudi de diagnosi que ha de servir per a la futura elaboració del Pla Insular de Serveis Socials d'Eivissa. L'objectiu d'aquest treball és identificar aquells aspectes deficitaris dels serveis socials de l'illa, i definir i implementar accions i recursos que garanteixis l'atenció i cobertura de les necessitats i demandes socials de l'illa d'Eivissa.

Aquests diagnòstics de necessitats és un informe que, posteriorment, servirà per a l'elaboració posterior del Pla de Serveis Socials: "Una de les qüestions fonamentals d'aquest Pla és donar respostes concretes i eficaces a les noves situacions socials i reptes col·lectius de la ciutadania eivissenca", ha explicat la consellera de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i Relacions amb entitats i associacions, Lydia Jurado.

Aquest estudi inclourà un diagnòstic de la situació per identificar les necessitats socials i les demandes de la població -això inclou una anàlisi sociodemogràfica de la població eivissenca-, així com una avaluació del funcionament dels serveis socials actuals, els seus punts forts i febles.

L'estudi ha estat encarregat als especialistes Francisco Alvira i Almudena Silva. Francisco Alvira és doctor en ciències polítiques i sociologia de la Universitat Complutense, i màster en sociologia de la Universitat de Michigan; mentre que Almudena Silva és llicenciada en psicologia, especialitzada en planificació, investigació, assessoria, qualitat, disseny i avaluació de projectes d'intervenció social, avaluadora acreditada en el model Europeu de Gestió de Qualitat EFQM.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es