Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa presenta la programació cultural del primer semestre de 2018, que inclou la gratuïtat dels Dies Musicals

tornar Imprimir

130218 Dies Musicals

Aquest matí, conseller d'educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut, David Ribas, ha presentat la programació cultural del seu departament durant el primer semestre de 2018. Així, enguany continuaran els concerts dels Dies Musicals amb la gran novetat de que aquests tindran l'entrada gratuïta. L'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres oferirà una programació d'espectacles teatrals, entre els quals s'inclouen els que formen part del Circuit TALENTIB del Govern Balear, a més del cicle de cinema francès organitzat per Les Matinés du Soleil i un homenatge al poeta i novel·lista Blai Bonet.

"Un aspecte important dels Dies Musicals és que descentralitza l'activitat cultural i la reparteix per tots els municipis de l'illa, donant l'oportunitat al públic eivissenc de gaudir de l'àmplia oferta de grups i solistes d'Eivissa", ha explicat el conseller David Ribas, qui ha agraït als diversos ajuntaments que hagin posat a la seva disposició diferents espais dels respectius municipis -Can Jeroni en el cas de Sant Josep; la Sala de Plens de l'Ajuntament, en el cas de Sant Joan; el Centre Cultural de Jesús i el Teatre Espanya, en el cas de Santa Eulària; i el Centre Cultural Cervantes, en el cas de Sant Antoni de Portmany-, mentre que en el cas del municipi de Vila les activitats es desenvoluparan novament a l'Auditori de Cas Serres.

Els Dies Musicals constaran de vint-i-tres concerts, que s'iniciarà aquest divendres a les 21 hores a l'auditori de Cas Serres, amb el concert a càrrec de Núria B. Quartet. Les actuacions s'estendran fins al dia 11 de maig als cinc espais culturals diferents.

Pel que fa a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres, el primer cap de setmana d'abril es representarà l'obra 'Gross Indecency', basada en els tres judicis que va tenir Oscar Wilde. El dia 21 d'abril arribarà l'obra 'Smiley' a càrrec d'El Somni Produccions, i el 18 de maig serà el torn de 'Ricard3', una versió de l'obra de Shakespeare de la mà d'Iguana Teatre. A més, el 4 de maig se celebrarà una conferència recital sobre el poeta i novel·lista Blai Bonet, de qui es commemora el desè aniversari de la seva mort, que es completarà amb l'emissió d'un documental el dia 5 de maig.

Finalment, un dilluns de cada mes, l'Auditori de Cas Serres acollirà les projeccions del cinema de cinema francès, gràcies a la col·laboració amb l'associació cultural Les Matinées du Soleil. les pel·lícules escollides són 'Corniche Kennedy', 'Orpheline', 'Toril' i 'Bob le flambeur'.

Audio David Ribas

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es