Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Els Dies Musicals arriben a Sant Antoni de Portmany amb l'actuació del Duo Colombram

tornar Imprimir

130318 Duo Colombram

Aquest dijous, l'Auditori del Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany acollirà un nou concert del Cicle Dies Musicals, la iniciativa del departament d'Educació, Patrimoni, Cultura, Esports i Joventut del Consell d'Eivissa que té com objectiu crear un circuit musical estable i promocionar als artistes locals.

Aquest dijous 15 de març és el torn del Duo Colombram, conformat per Catalina Sureda (violí) i Esteban Belinchón (violoncel), dos intèrprets que es van conèixer a la Universitat de Música i Arts Escèniques de Graz (Àustria). El Duo oferirà un viatge sonor a través de la puresa acústica més íntima del repertori de la música de cambra, partint de la polifonia de Bach fins a la música dels nostres, amb autors contemporanis poc interpretats a Eivissa com Reinhold Glière o Iannis Xenakis.

Recordem que el concert és el proper dijous 15 de març a les 21 hores a l'Auditori del Centre Cultural Cervantes de Sant Antoni de Portmany. L'entrada és gratuïta. L'aforament és limitat i una vegada començat l'espectacle ja no es podrà accedir a la sala.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es