Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Més de 80 empreses participen en la II edició de la Ibiza Bridal Week

tornar Imprimir

130318 Ibiza Week

El Palau de Congressos d'Eivissa acollirà els propers dies 24 i 25 de març la segona edició d'Ibiza Bridal Week, la fira boutique del sector nupcial de l'illa en la qual participaran més de 80 empreses.

La vicepresidenta segona del Consell d'Eivissa, Marta Díaz, la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, i les organitzadores de la fira, Marina Amorós, de "The Ibiza Wedding Planner" i Cristina Escudero, de "Tu Hada Madrina", han presentat els detalls d'aquesta fira en una roda de premsa celebrada avui al Consell d'Eivissa.

En la seva segona edició aquesta trobada comptarà amb més de 27 sectors representats: hoteleria, restauració, wedding planner, papereria de noces, fotògrafs i videogràfics, maquillatge i perruqueria, moda nupcial, artistes, vehicles de lloguer, floristeria, decoració, equips de so i il·luminació, rebosteria o atenció infantil.

En aquest sentit, les organitzadores de la fira han destacat la qualitat de les empreses representades i han agraït al Consell d'Eivissa i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu seva col·laboració considerant imprescindible la implicació de les institucions per a l'èxit d'un esdeveniment amb projecció internacional, ja que, tal com han apuntat "el sector nupcial que s'està impulsant des de l'illa s'ha convertit en un referent en el qual es miren les empreses del sector ubicades a tot el món".

Per la seva banda, la consellera Marta Díaz, ha explicat que el Consell d'Eivissa comptarà amb un estand de Moda Adlib Ibiza amb un Showroom en què exposaran les seves creacions nupcials 12 dissenyadors adherits a aquesta marca, a més de col·laborar en l'organització de un Blog Trip de influencer especialitzades en moda, com una aposta per la promoció d'Eivissa com wedding destination.

La regidora de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, que ha col·laborat amb la cessió del Palau de Congressos, ha destacat que en la seva segona edició aquesta fira "s'ha convertit ja en una cita obligada tant per als professionals del sector com per totes aquelles persones que tenen previst celebrar el seu casament a l'illa ".

Aquest any Ibiza Bridal Week comptarà amb 3.000 metres quadrats d'exposició i 66 estands, una zona exterior en què s'instal·larà una exposició de vehicles, caravanes i foodtrucks i s'oferirà al llarg del cap de setmana un variat programa d'actuacions d'artistes residents a Eivissa especialitzats en l'ambientació d'esdeveniments privats i especialment a casaments, tant per a cerimònies, com a aperitiu o festes. Pel que fa a l'ambientació de l'espai els contes de fades seran el fil conductor de l'esdeveniment.

A més, segons han destacat les organitzadores d'aquesta cita, aquest any hi haurà a disposició dels participants un servei de restauració, amb sucs, aperitius, tapes, barbacoa, degustacions i còctels, a més d'un variat programa d'actuacions de diferents artistes, espectacles de flamenc, cor de gospel, acrobàcies, xanquers, personatges de conte, sons brasilers i casaments musicals.

Novetats

En aquesta segona edició de la fira les parelles tindran a la seva disposició un Show Room de moda nupcial i complements en el qual podran trobar els dissenys de 32 marques especialitzades. Cal destacar la participació de la dissenyadora Alicia Rueda, padrina de la fira, així com d'un Show Room especialitzat en Adlib Moda Novias, organitzat pel Consell d'Eivissa. Una cita que comptarà amb la participació en primera persona de Dira Moda Ibiza, que assistirà dissabte i diumenge 17.00 a 22.00 hores, de Tony Bonet, que estarà present a la fira el dissabte de 15.00 a 22.00 hores i el diumenge de 11.00 a 21.00 hores, o de Ibimoda, que atendrà els nuvis que acudeixin el dissabte de 11.00 a 20.00 hores. Per la seva banda Virginia Vald acudirà el dissabte i el diumenge de 11.00 a 13.00 hores, Marisa Cela, el dissabte i el diumenge de 11.30 a 20.30 hores, i Ivanna Mestres, el dissabte i el diumenge de 11.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 20.00 hores. En el cas de Monika Maxim Ibiza es trobarà amb les núvies que desitgen conèixer les seves peces el dissabte i el diumenge de 10.00 a 22.00 hores, de la mateixa manera que Linnea Ibiza. Nanou Couture participarà personalment el dissabte de 17.00 a 20.00 hores, Tanit Jeans dissabte i diumenge de 10.00 a 22.00 hores i Espardenyes Torres el dissabte i el diumenge de 10.00 a 22.00 hores. Ibiza Stones, K de Kose Kose i World Family Ibiza exhibiran, per la seva banda, les seves creacions.

Marta Díaz ha ressaltat "la importància i implicació dels dissenyadors de Adlib Moda Ibiza que seran presents en aquesta fira per atendre ells mateixos als nuvis que vulguin fer un pas més i convertir el seu casament en una cita eivissenca única i banyada de l'artesania, exclusivitat i estil que els caracteritzen ".

També presentaran les seves propostes Belén Bohem, Mari Luz, que representarà a marques com Leila, Renata, Anna Karapetian, Envassé, Maria Lago, Modeca, Cabotine, Carla Ruiz i Divas. Els complements aniran a càrrec de Alial, Deltempels, Carolina Orts, i les marques de moda nupcial masculina de Pierre Cardin, Capelhi i Alessandro Baladio.

Altres de les novetats és la col·laboració de IBW amb la Fundación Vicente Ferrer, que comptaran amb un estand a la fira per tal de mostrar als participants les possibilitats de realitzar un casament solidari. Tots els fons recaptats de les noces solidàries que es realitzen a Eivissa aniran destinats al projecte de construcció d'habitatges que la fundació està desenvolupant en Anatanpur, de manera que les parelles que inicien una nova vida en comú puguin col·laborar a que altres famílies més desfavorides puguin també accedir a una llar digna.

D'altra banda, en el marc d'aquesta trobada, s'ha organitzat per primera vegada un viatge de premsa i s'ha convidat a participar a 9 blocaires especialitzats en el sector nupcial, com Telva Novias, Tendencias de Bodas Magazine, Wedding Style, A Todo Confetti, Bridalada, Doroty 's red Shoes, All Lovely Party, Bodas de Cuento i No quiero, amb l'objectiu que puguin conèixer Eivissa com a destinació de noces.

Networking

Divendres 23 s'ha organitzat una jornada de networking per a tots els professionals del sector d'esdeveniments. A les 17.00 hores totes les empreses interessades podran visitar de forma exclusiva la fira i a les 18.00 hores tindrà lloc la taula rodona, "Miradas Sobre el Sector Nupcial". En aquesta, els participants del viatge de premsa juntament amb la vicepresidenta segona del Consell d'Eivissa, Marta Díaz, i la primera tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu, Carmen Ferrer, parlaran sobre la situació actual del sector nupcial, les seves tendències o el posicionament d'Eivissa com wedding destination entre altres temes.

Eivissa 13 de març de 2018

Àudio declaracions de Marta Díaz

Imatges de la presentació

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es