Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Executiu aprova un conveni per cedir un pis per a joves extutelats en procés d'emancipació

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell Executiu del Consell Insular d'Eivissa ha aprovat aquest matí un conveni de col·laboració amb la Conselleria de Serveis Socials i Cooperació del Govern de les Illes Balears, la Fundació d'Atenció i Suport a la Dependència i de Promoció i de l'Autonomia Personal de les Illes Balears. Mitjançant aquest conveni, el Consell d'Eivissa cedeix per al seu ús públic tres pisos ubicats a la carretera de Sant Joan quilòmetres 1'6 -popularment conegut com 'edifici de carreteres-.

En virtut d'aquest conveni, el Govern Balear podrà utilitzar aquests tres habitatges per un període de quatre anys. La principal novetat radica en que un d'aquests pisos es destinarà al servei d'habitatge per a joves extutelats en procés d'emancipació, i comptarà amb un total de quatre places. Els altres dos pisos continuaran oferint els serveis d'habitatge per a persones amb diagnòstic de salut mental, necessitat de suport extens i discapacitat.

"Per primera vegada, Eivissa entra dins el programa d'ajuda a l'emancipació donant un recurs assistencial als menors que han estat tutelats per l'administració pública i que arriben a la majoria d'edat" ha explicat la consellera de Benestar Social, Sanitat, Igualtat i relacions amb les entitats, Lydia Jurado, qui també ha senyalat que "els altres dos pisos continuen amb el seu ús per al servei de salut mental, però amb aquest conveni garantim que es continuarà oferint el servei".

El Consell Executiu d'avui ha donat també la conformitat a la justificació del pagament de dos convenis signats: el signat amb l'Ajuntament d'Eivissa per al finançament de la construcció d'un centre de baixa exigència a un solar de la Ciutat d'Eivissa situat a la parcel·la anomenat es Gorg -de 100.000 euros-, i amb Càritas Diocesana per a l'execució del programa Centre de Dia i Menjador Social, per a l'any 2017, d'una quantitat total de 103.119 euros.

En tots dos casos, la lletrada del departament de Sanitat i Benestar Social informa favorablement la justificació de les despeses realitzades.

Altres temes aprovats els trobareu al document adjunt.

ACORDS CONSELL EXECUTIU

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es