Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'Escola d'Igualtat presenta el taller 'Activa la teva veu' per incrementar l'autoconfiança

tornar Imprimir

160418 Escola d'igualtat

Des d'aquest dimecres 18 d'abril i fins al proper dia 27, el Centre Cultural de Jesús acollirà el taller 'Activa la teua veu', una iniciativa de l'Escola d'Igualtat del Consell d'Eivissa destinada a persones amb situació de vulnerabilitat social, personal o econòmica, amb l'objectiu que a través del curs tinguin eines a través de la veu per incrementar l'autoconfiança i la seguretat en elles mateixes.

El taller està impartit per la periodista i coach de veu Brigitte Bobet, i durant quatre sessions de dues hores cadascuna, els participants posaran en pràctica tècniques per desenvolupar totes les possibilitats que té la veu de cadascú per aprendre a expressar-se amb seguretat. El que es busca és perdre la por a parlar i no tenir por a fer-ho, facilitant l'autocontrol quan hagin d'afrontar situacions d'estrés o agressivitat verbal.

Aquesta és la segona vegada que s'imparteix aquest taller, a causa de l'èxit que va tenir aquesta iniciativa. Tota aquella persona que estigui interessada pot apuntar-se escribint al correu igualtatcie@gmail.com. Les classes es realitzaran els dies 18, 20, 25 i 27 d'abril entre les 17 i les 19 hores. Recordem que l'Escola d'Igualtat és una iniciativa del departament de Sanitat, benestar Social, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell Insular d'Eivissa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es