Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

President Vicent Torres: "El nostre AVE i les nostres autopistes són el descompte de resident"

tornar Imprimir

160518 Descompte resident

El president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, ha valorat "amb molta satisfacció" la "fita històrica i molt esperada" de l'increment fins al 75% del descompte del preu del bitllet a la península per als residents a Balears. "A Eivissa, a les Illes Balears, sempre hem dit que no tenim ni AVE ni autopistes que ens comuniquin amb la resta de territoris de la península. El nostre AVE i les nostres autopistes són el descompte de resident, i havia arribat el moment d'incrementar-lo fins a arribar a un 75%", ha manifestat.

"S'ha fet molt bona feina, juntament amb Canàries, tant per part del Govern, amb la presidenta Francina Armengol, com per part dels grups parlamentaris, i aquest és el resultat", ha dit, al mateix temps que els ha felicitat "per la feina feta".

El president d'Eivissa ha explicat que totes les institucions insulars havien estat pressionant "des de fa mesos". Com ha recordat, "aquest mateix Consell va aprovar el passat mes de febrer, per unanimitat, reclamar aquest 75%".

Vicent Torres ha manifestat també que "ara ens queda blindar el 75%", ja que "estarà en els Pressupostos del 2018, però no està assegurat per als pròxims anys". El president confia que les negociacions que manté el Govern de les Illes Balears amb el Govern de l'Estat sobre el nou Règim Especial per a les Illes Balears (REIB) "arribin a bon port", en el sentit que inclogui aquest increment de la bonificació del transport per als residents insulars.

Eivissa, 16 de maig de 2018

VIDEO HD DECLARACIONS VICENT TORRES

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es