Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'Auditori de Cas Serres acull un sorprenent 'Ricard III' de Shakespeare adaptat per la companyia Iguana Teatre

tornar Imprimir

160518 Ricard 3

Aquest divendres 18 de maig, l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres acull la representació de l'obra teatral 'Ricard 3', una adaptació del clàssic de William Shakespeare a càrrec de la companyia Iguana Teatre.

Ricard III és un dels punts culminants de l'obra de Shakespeare, en el que retrata les intrigues, traïcions i assassinats que envolten a Ricard de Gloucester, esdevingut un personatge immortal de la història de la literatura i que és un símbol de l'afany de poder a qualsevol preu, l'ambició sense aturador, el cinisme i la maldat.

A la versió que presentaran a Cas Serres, Iguana Teatre tanca als personatges dins un armari enorme i vell que representa una cort decadent, i instal·la aquest armari en l'escenari d'un cabaret on -representats per tres actors- apareixen uns personatges distorsionats per una ment perversa i sublimats per les paraules eternes dels versos de Shakespeare.

'Ricard 3' arriba a Eivissa gràcies al Consell d'Eivissa i del Govern Balear, de la mà del Circuit Talentib. L'obra està dirigida per Pere Fullana i interpretada per Carles Molinet, Josep Orfila i Lucía Sánchez. El preu de l'entrada és de 15 euros si s'adquireix el mateix dia en taquilla, o de 8 euros si es compra anticipadament. Les entrades anticipades es poden adquirir al Centre Sociocultural de Cas Serres entre les 10.30 i les 19 hores.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es