Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa convoca els vesins de Jesús i Ca na Negreta a la presentació del calendari d'obres i pla de comunicació de la construcció de la nova carretera

tornar Imprimir

Façana Consell

El Departament de Territori i Mobilitat del Consell d'Eivissa ha convocat per aquest dijous 14 de juny a les 19 hores al Centre Cultural de Jesús una reunió dirigida a totes les persones interessades sobre la presentació del calendari d'obres i pla de comunicació del projecte de millora de la fluïdesa i seguretat de la C-733, amb el desdoblament de Ca na Negreta i de la nova variant de Jesús. Les obres varen començar el passat mes de maig, amb els treballs d'ocupació i prospeccions, i es desenvoluparan durant els pròxims 18 mesos.

La presentació anirà a càrrec de la consellera de Territori i Mobilitat, Pepa Marí, així com dels tècnics responsables de la constructora, l'UTE Hermanos Parrot-Tecopsa, i de l'empresa responsable de la direcció d'obra, Vielca Ingenieros, que explicaran els detalls tècnics dels treballs, les fases en què s'està desenvolupant el projecte i el sistema d'informació que se seguirà per mantenir la ciutadania informada constantment sobre els avenços i incidències de l'obra.

El projecte consta de dues obres principals: el desdoblament de la carretera C-733 des de l'actual enllaç de Jesús fins a la cruïlla de Can Clavos, amb una longitud aproximada de 3,6 quilòmetres; i la nova variant de Jesús, d'una longitud d'1,6 quilòmetres. El pressupost d'execució de les obres és de 14,5 milions d'euros, IVA inclòs.

En la presentació es mostraran els plànols de les obres, es projectarà un vídeo resum dels treballs i s'atendran tots els dubtes i suggeriments que plantegin els vesins. També es presentarà el pla de comunicació previst durant el desenvolupament de l'obra, que contempla la creació d'una pàgina web mitjançant la qual s'informarà puntualment del desenvolupament, els avenços i les possibles incidències de l'obra.

Eivissa, 12 de juny de 2018

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es