Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell d'Eivissa i el sector turístic acorden reforçar la promoció de l'illa en els mercats principals, davant l'increment de la competència d'altres destinacions

tornar Imprimir

120618 Sector turístic

El Consell d'Eivissa i els representants del sector turístic han mantengut aquest matí una reunió a la seu insular, dins del calendari habitual de treball, per tractar l'inici de la temporada. El president i responsable del Departament de Turisme, Vicent Torres, ha presidit la reunió, a la qual també hi han assistit el director insular, Vicent Torres Ferrer, i representants de la Federació Hotelera d'Eivissa i Formentera, PIMEEF, Foment del Turisme, CAEB i Cambra de Comerç.

En la reunió s'ha analitzat l'increment de la competència per part de les destinacions mediterrànies en recuperació, que s'està fent especialment visible en aquest 2018. En aquest sentit, Consell i sector turístic han acordat reforçar les campanyes de promoció turística en els principals mercats emissors: Espanya, el Regne Unit i Itàlia.

No obstant això, enguany, segons les dades d'AENA, Eivissa manté un bon comportament en l'arribada de turistes, superant per primera vegada el milió de passatgers de gener a maig, amb un total d'1.034.721, el que suposa un increment del 10,28% respecte al mateix període del 2017.

Durant la reunió, el Consell d'Eivissa també s'ha compromès a realitzar una campanya a través dels establiments hotelers per donar a conèixer els projectes que rebran finançament a càrrec de l'Impost Turístic. L'objectiu és que els visitants coneguin amb el màxim detall a on van destinats els sous que paguen a través de l'impost, el que ajuda a la seua acceptació i a la conscienciació de la necessitat que col·laborin directament en la sostenibilitat de l'illa.

Eivissa, 12 de juny de 2018

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es