Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El complex esportiu Es Raspallar acull una nova edició del Campus Paco Vázquez de bàsquet

tornar Imprimir

130618 Paco Vazquez Campus

Entre els dies 24 i 30 de juny, el complex esportiu Es Raspallar acollirà una nova edició del Campus de Bàsquet Paco Vázquez. Durant una setmana, els al·lots i al·lotes podran gaudir d'unes intenses jornades de bàsquet guiats per un equip d'entrenadors qualificats, i dirigit i supervisat pel jugador eivissenc Paco Vázquez, actual entrenador del Morabanc Andorra, equip que ha arribat als playoff finals de la Lliga ACB. Una iniciativa que compta amb la col·laboració del Consell d'Eivissa i l'Ajuntament d'Eivissa.

Enguany, Vázquez no podrà estar personalment a totes les jornades del Campus a causa de la inesperada convocatòria que ha rebut per part del seleccionador espanyol de bàsquet, Sergio Scariolo, perquè s'incorpori a l'staff tècnic del combinat nacional durant els dos últims partits de la primera fase de classificació per la Copa del Món 2018. "No podré estar tots els dies, però la dinàmica és la mateixa de cada any, la mateixa filosofia, i la mateixa qualitat dels entrenadors" ha explicat Paco Vázquez en roda de premsa, en la que ha senyalat que "la filosofia d'aquest campus era permetre als al·lots eivissencs tenir un campus de qualitat i de primer nivell sense necessitat de desplaçar-se fora de l'illa".

El director insular d'Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, Fernando Gómez, s'ha felicitat de la convocatòria de Vázquez per incorporar-se a l'staff de la selecció espanyola, i ho ha valorat com una prova de "la gran feina que està realitzant Vázquez com a tècnic, el reconeixement de la seua bona feina, i el salt de qualitat que implica que algú d'aquest nivell mantingui un campus de bàsquet a Eivissa". A la roda de premsa també ha participat el regidor d'Esports de l'Ajuntament d'Eivissa, Agustín Perea, qui ha valorat que "el capità d'aquest vaixell hagi estat convocat per la selecció és una gran notcía".

De moment s'han inscrit al campus més de 70 al·lots i al·lotes i queden poques places lliures. Els interessats poden inscriure's a campuspacovazquez.com

IMATGES RODA DE PREMSA

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es