Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell millora la senyalització dels aparcaments dissuasius de la ciutat d'Eivissa

tornar Imprimir

100718 Parking

El departament de Territori i Mobilitat del Consell d'Eivissa ha millorat la senyalització dels aparcaments dissuasius des Gorg, Cas Dominguets i Can Misses de la ciutat d'Eivissa amb la instal·lació de diferents senyals d'aproximació ubicats als accessos de la ciutat.

La brigada de la secció de Xarxa Viària ha estat l'encarregada de la instal·lació dels senyals, que han tengut un cost de 770 euros.

La millora de la senyalització s'emmarca dins d'una sèrie de mesures que tenen com a objectiu col·laborar amb l'Ajuntament en la pacificació del trànsit a la ciutat amb actuacions com l'adequació dels itineraris de vianants, l'ús dels aparcaments dissuasius repartits en diferents punts de la ciutat i la utilització del transport públic.

En aquest sentit, cal recordar la posada en marxa per segon any consecutiu de la Línia 50 d'autobús que connecta els aparcaments dissuasius des Gorg i Cas Dominguets amb el cor de la ciutat, el port i el barri de la Marina. La línia és gratuïta i té una freqüència diària de pas de 30 minuts des de les 7.30 a les 00.30 hores.

Eivissa, 10 de juliol de 2018

IMATGES NOUS SENYALS

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es