Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La campanya 'No és no' s'amplia al sector del taxi a Eivissa

tornar Imprimir

110718 No es no Eivissa

Aquest matí s'ha presentat la campanya 'No és no. Eivissa illa lliure d'agressions sexuals' específica per al sector del taxi. Recordem que aquesta és una iniciativa del departament de Sanitat, Benestar Social, igualtat i relacions amb les entitats del Consell d'Eivissa, i que té com a objectiu sensibilitzar la població per denunciar l'assetjament sexual i la violència masclista.

La difusió de la iniciativa 'No és no' inclou el repartiment d'una sèrie de cartells, fulls informatius, flyers i material de difusió. Per aquesta campanya en concret en el sector del taxi, s'han repartit 1600 enganxines perquè s'aferrin als vehicles i estiguin visibles. A més, els taxistes també podran repartir entre els seus clients el material de la campanya, que inclou els telèfons d'atenció a les 24 hores per denunciar les agressions sexuals -el 112, el 016 o el 971.178.989-, així com el telèfon de l'Oficina de la Dona del Consell d'Eivissa: 971.195.607.

Tant la consellera de Sanitat, Benestar Social, Igualtat i relacions amb les entitats del Consell d'Eivissa, Lydia Jurado, com la directora insular d'Igualtat, Judith Romero, han agraït als professionals del sector i, especialment, al president de la Federació Insular del Taxi, Alejandro Cardell, la seua col·laboració i complicitat en la campanya.

"Des que vam iniciar la campanya, hem trobat el suport i la complicitat tant de les altres administracions públiques com del sector de l'oci nocturn, que ens han ajudat a donar difusió i visibilitat a aquesta campanya" ha explicat la consellera Lydia Jurado, qui ha considerat que calia estendre la campanya al sector del taxi "perquè és un servei molt utilitzat, per on passen milers de turistes, i que en moltes ocasions és el primer o darrer contacte d'un visitant amb la nostra illa".

Jurado ha reafirmat que la raó de ser d'aquestes actuacions és "implicar a tota la societat en la construcció d'espais lliures de violències masclistes, i aconseguir que la societat col·labori en la prevenció, denuncia i erradicació d'aquestes violències de l'espai públic".

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es