Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Executiu aprova el conveni amb l'Ajuntament de Sant Joan pel finançament dels programes de serveis socials

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell Executiu del Consell d'Eivissa ha aprovat aquest matí el conveni entre el Consell i l'Ajuntament de Sant Joan de Labritja per al finançament dels programes de serveis socials comunitaris bàsics per a l'any 2018.

Enguany, el conveni consta d'una ajuda de 144.780,96 euros, que es paguen conjuntament entre el Govern Balear i el Consell d'Eivissa. Aquestes ajudes es poden dedicar tant a despeses socials relacionades amb l'habitatge com per la prestació de serveis comunitaris bàsics: serveis d'informació, valoració i assessorament; serveis d'ajuda a domicili; serveis de teleassistència o telealarma; servei d'allotjament alternatiu; serveis de mediació intercultural; domiciliació i empadronament i prestacions econòmiques per a la cobertura de les necessitats bàsiques.

El Consell Executiu d'avui també ha aprovat l'incoació d'un procediment de penalitats a l'empresa contractada pel servei de neteja de diversos centres del Consell, i s'ha donat compte dels guanyadors dels Premis Vuit d'Agost.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es