Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Sabors d'Eivissa promociona l'albergínia tradicional al mercat de Sant Josep

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell d'Eivissa promociona la marca Sabors d'Eivissa aquest dissabte al mercat setmanal de Sant Josep de sa Talaia, amb una acció per donar a conèixer l'albergínia tradicional. Acabat l'estiu, és el temps de collir aquestes hortalisses dels camps d'Eivissa. El Consell d'Eivissa promou la recuperació de la varietat tradicional d'albergínia, que és de color morat fosc per fora, blanca per dins, i sobretot molt saborosa i sense l'amargor que sol caracteritzar aquest fruit, fet que li dóna una suavitat especial. A Eivissa es cuina tradicionalment tallada a llesques i fregida, o directament arrebossada.

Martí Torres, cuiner del Restaurant Es Galliner, oferirà en el mercat una degustació de croquetes d'albergínia, un plat senzill però molt bo i saludable. És una oportunitat per donar a conèixer la nostra gastronomia tradicional i recuperar sabors que s'havien perdut en haver-se substituït les varietats originals per noves varietats comercials, varietats tradicionals que ara es poden reconèixer en el mercat gràcies a l'etiquetatge de les varietats tradicionals d'horta amb el segell Sabors d'Eivissa.

ACTE: Degustació de plats elaborats amb albergínia de la varietat tradicional. Preparat per Martí Torres, cuiner del restaurant Es Galliner.

LLOC: Mercat setmanal de Sant Josep de sa Talaia.

DATA I HORA: Dissabte 15 de setembre a partir de les 11.00 h

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es