Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La consellera Lydia Jurado rep a la nova junta directiva de la Llar Eivissa

tornar Imprimir

041218 la Llar

Aquest matí s'ha presentat oficialment la nova junta directiva de la Llar d'Eivissa, el centre destinat a l'organització d'activitats socioculturals, de trobada i ocupació del temps lliure per a les persones majors de l'illa d'Eivissa, i que depèn del departament de Sanitat, Benestar Social i Igualtat del Consell d'Eivissa.

La nova junta directiva de La Llar d'Eivissa està formada per onze membres i presidida per Carmen Tur, i compta amb Julián Alvarez com a vicepresident i Olga Cruz com a vocal. Durant la trobada amb la junta directiva de la Llar, la consellera Lydia Jurado ha destacat la gran feina que desenvolupa la Llar Eivissa, especialment per les seues contínues activitats en favor d'un envelliment actiu i saludable: "El compromís del departament amb la Llar és total, i ens satisfà comprovar que la implicació dels majors amb la Llar és enorme, ja que la veuen com la seua segona casa".

Recordem que els objectius de la Llar Eivissa és el desenvolupament d'activitats socioculturals, el foment d'hàbits saludables, l'organització d'activitats lligades a l'oci i al temps lliure, així com oferir un espai d'ajuda mútua i solidaritat entre persones majors. En aquest aspecte, el seu objectiu és oferir un suport social per acompanyar als seus usuaris i usuàries en el seu procés d'envelliment. A la Llar, a més, s'imparteixen diversos tallers com ara gimnàstica, gimnàstica dolça, tai-txi/txi-kung, ioga, teatre, pintura, balls de saló, alfabetització i informàtica.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es