Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La Cursa de s'Indiot se celebra aquest diumenge amb rècord de participació

tornar Imprimir

071218 Cursa de sIndiot

Aquest matí s'ha presentat una nova edició de la Cursa de s'Indiot, que enguany se celebra aquest diumenge 9 de desembre. En concret, es realitzaran tres curses: a) una cicloesportiva de 50 kilòmetres, en la que els participants han de tenir una edat mínima de 15 anys, i que començarà a les 10 hores; b) la cursa cicloturista de 20 kilòmetres, amb una edat mínima de participació de 13 anys, i que començarà a les 10h10'; i c) una cursa júnior d'entre 1 i 3 kilòmetres, per a al·lots d'entre 5 i 12 anys, i o persones amb mobilitat reduïda o necessitats especials, i que sortirà a les 10h20'.

El punt de sortida i d'arribada de la cursa és el carrer dels Quatre Cantons de Puig d'en Valls, i l'entrega de dorsals es realitzarà aquest dissabte entre les 12 i les 18 hores al Centre Cultural de Puig d'en Valls.

A la roda de premsa de presentació, el director insular d'Esports i Joventut del Consell d'Eivissa, Fernando Gómez, ha destacat la importància de les proves esportives dirigides als eivissencs: "No només són importants les grans proves que atreuen el turisme esportiu a la nostra illa. Curses com les de l'Indiot estan molt arrelades, la sentim molt nostra, i representa el que és una 'cursa popular' en el millor sentit de l'expressió".

Per la seua banda, l'organitzador de la cursa, Juanjo Serra, ha destacat l'augment de la participació que s'ha registrat enguany: "Els altres anys veiem que a la cursa cicloesportiva quedàvem curts, i hem decidit augmentar les places de 225 a 275. Ara tenim 269 persones apuntades a la cursa cicloesportiva i, en total, tenim més 360 participants". Recordem que les inscripcions s'han tancat avui mateix a les dotze del migdia.

Finalment, recordar que amb motiu d'aquesta prova es realitzaran talls de trànsit durant el recorregut, tot i que s'intentaran minimitzar les molèsties en tot el possible. En concret, els talls es realitzaran a les següents vies: E20 sentit aeroport (tram entre rotonda oval i accés a Puig d'en Valls), camí Vell de Sant Mateu entre Puig d'en Valls i rotonda de l'hipòdrom de Sant Rafel, carretera entre hipòdrom de Sant Rafel i rotonda ITV, carretera entre rotonda ITV i rotonda de la carretera de Sant Joan-Santa Eulària, carretera de Santa Eulària fins a la rotonda del pont de Santa Eulària i la circumval·lació del poble (carrer Margarita Akerman) fins la rotonda de Can Blai, carretera de Sant Carles fins a la rotonda de ses Mines, carretera de Morna entre la rotonda de ses Mines i la sortida a Ca na Pepeta, i després el tram sud de la carretera de Sant Joan. El grup tornarà per la rotonda de la ITV, hipòdrom de Sant Rafel i camí vell de Sant Mateu.

Podeu obtenir més informació dels talls de trànsit, podeu cridar al telèfon 681257210.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es