Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Executiu aprova el projecte d'execució d'una passarel·la de vianants al segon cinturó de ronda a l'altura de s'Olivera

tornar Imprimir

071218 PLANO PASARELA

El Consell Executiu ha aprovat avui de manera inicial el projecte d'execució d'una nova passarel·la de vianants sobre el segon cinturó de ronda (EI-20) que comunicarà el barri de s'Olivera de Puig d'en Valls amb la ciutat d'Eivissa. El projecte defineix el disseny i les característiques d'una passarel·la de vianants que s'aixecarà sobre la carretera Ei-20, al punt quilomètric 3,4, i que unirà els carrers del Mar Mediterrani, a la zona de s'Olivera, amb el carrer de l'alcalde Bartomeu Rosselló Sala, al polígon des Gorg.

La passarel·la projectada és una estructura metàl·lica de 53,38 metres de longitud amb dos rampes d'accés als esmentats carrers, amb una secció transversal de 3,5 metres. Es tracta d'una estructura similar a la de sa Blanca Dona, que també creua l'Ei-20.

Amb la construcció d'aquesta passarel·la es pretén donar solució a la inexistència d'un pas de vianants en una zona on antigament existia un camí d'accés a la ciutat d'Eivissa, el camí dels Quatre Cantons. Quan es va construir l'Ei-20 no es va preveure cap pas per a vianants en aquest punt. En els últims anys els vesins de la zona i l'Ajuntament de Santa Eulària des Riu havien sol·licitat una solució per poder creuar la via per aquest punt. Una petició que el Consell d'Eivissa es va comprometre a atendre, dins dels seus objectius d'invertir en la millora de la seguretat de la xarxa viària i en favor dels vianants. A més, s'ha de recordar que es tracta d'una zona amb centres comercials i un col·legi.

El projecte té un termini d'execució de 6 mesos i està pressupostat en 1.209.998,30 euros. Per a la realització dels treballs es preveu l'expropiació de dues parcel·les contigües a la carretera, amb un total de 1.094,13 m² (440,07 en rústic i 654,06 m² a urbà). Una vegada finalitzat el període d'exposició pública (20 dies) i quedi aprovat definitivament, el Consell iniciarà la licitació de les obres, amb l'objectiu que aquestes s'executin en 2019.

Eivissa, 7 de desembre de 2018

 

Descargar archivo

071218 ACORDS CONSELL EXECUTIU
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es