Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

L'artesania d'Eivissa, a la fira internacional d'Utrecht

tornar Imprimir

090119 Artesania Eivissa

Una mostra de l'artesania d'Eivissa està present des d'avui i fins al dia 13 de gener a la fira Vakantiebeurs 2019 d'Utrecht (Països Baixos). Es tracta d'una fira de turisme i oci on participen agents de viatge i associacions culturals de tot el món, per donar a conèixer els seus productes i la seua oferta. Es tracta d'una de les principals fires internacionals d'aquest tipus, que es celebra anualment des de fa gairebé una dècada en el Recinte Firal Royal Dutch Jaarbeurs d'Utrecht.

La promoció dels productes artesans es fa amb tallers demostratius realitzats per vuit artesans de les quatre associacions d'artesania tradicional de l'illa d'Eivissa (Associació Cultural El Retorn, Associació Cultural Colla de sa Bodega, Associació Cultural i Artesanal Eines i Feines, i Associació Artesanal de Portmany). Aquests artesans també fan tallers participatius per al públic visitant d'elaboració d'herbes i licors i cafè caleta. També hi ha una degustació de productes típics i presència d'una petita mostra de la moda Adlib.

L'acció s'emmarca dins de les accions de promoció dels productes artesans d'Eivissa i la creació de canals de comercialització, competència del Consell d'Eivissa a través del Departament d'Interior, Comerç, Indústria i Relacions Institucionals, que dirigeix la consellera i vicepresidenta segona Marta Díaz.

La fira ha obert portes a visitants que vulguin conèixer de primera mà, amb la participació en tallers artesanals com els que farà el Consell Insular d'Eivissa, l'oferta turística de les destinacions. En el cas d'Eivissa, Holanda està incrementant el seu paper com a mercat emissor de visitants a la nostra illa i, per aquest motiu, es vol aprofitar aquest aparador per mostrar l'artesania tradicional de l'illa, i conseqüentment la seua cultura i història, a un gran nombre de públic i agents de viatge holandesos.

Eivissa, 9 de gener de 2019

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es