Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Comença la vuitena edició de la Universitat Oberta per a majors als pobles d'Eivissa

tornar Imprimir

300415 UOM 1

Eivissa, 30 d'abril de 2015. 

El president del Consell, Vicent Serra, ha assistit aquesta tarda a la inauguració del programa de la Universitat Oberta per a Majors (UOM) als Pobles d'Eivissa, en un acte que ha tengut lloc a la Seu de la UIB a Eivissa (edifici de l'antiga Comandància). 

L'acte ha comptat amb una lliçó inaugural titulada "El patrimoni musical de transmissió oral d'Eivissa i Formentera", a càrrec del doctor Jaume Escandell Guasch, musicòleg. 

El programa es desenvoluparà als municipis de Santa Eulària, Sant Josep, Sant Antoni i Sant Joan, entre els mesos de maig i juny, i inclou set cursos-conferència a cada municipi, a excepció de Sant Joan, que n'ofereix tres. 

La major part dels cursos es centra en temes d'Eivissa: agricultura, història de l'Eivissa púnica i romana, i cartografia, si bé també hi ha conferències enfocades des d'un punt de vista més global, sobre literatura, art, cinema  i salut. 

El programa de la UOM compta amb dos cicles. El primer es realitza a la Seu Universitària d'Eivissa a partir del mes d'octubre, mentre que el segon és el que comença avui als diversos pobles. Per ambdós cicles, el Consell realitza una aportació de 10.000 euros. Els alumnes han de tenir més de 55 anys o, en cas de tenir-ne menys, estar prejubilats. Han de tenir, almenys, estudis primaris o equivalents. 

A l'acte d'inauguració hi ha assistit també la consellera de Cultura i Patrimoni, Pepita Costa i la directora de la UOM, Joana Maria Seguí, entre d'altres.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es