Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Executiu aprova un projecte per renovar completament el ferm del primer cinturó de Vila i de la ronda nord de Sant Antoni

tornar Imprimir

080219 Carreteres

El Consell Executiu del Consell d'Eivissa ha aprovat aquest matí un projecte per renovar completament la capa de trànsit del primer cinturó de ronda de la ciutat d'Eivissa (EI-10) i de la ronda nord de Sant Antoni (EI-651), així com intervencions concretes en vuit carreteres més de la xarxa viària insular. El pressupost base de licitació del projecte és de 2.411.109,38 euros i el termini d'execució dels treballs és de sis mesos.

El projecte elaborat pel departament de Xarxa Viària del Consell té com a objectiu intervenir en les deficiències tant estructurals com superficials detectades en aquestes carreteres. L'objectiu és restituir la resistència al lliscament dels trams de carretera afectats per garantir les condicions adequades de seguretat i comoditat per als usuaris. Amb aquests treballs de renovació s'evitarà l'augment dels deterioraments detectats i es perllongarà la vida útil del ferm.

La consellera de Territori i Mobilitat, Pepa Marí, ha destacat que "el govern del Consell continua treballant en la millora de la seguretat a les nostres carreteres, que ha estat un dels objectius prioritaris d'aquest mandat", recordant altres projectes ja finalitzats o en obres, com són la renovació de tota la senyalització de l'E-20, la renovació de tota la carretera que uneix Sant Carles de Peralta i sa Cala de Sant Vicent i el desdoblament de Ca na Negreta i nova variant de Jesús, així com d'altres que es preveu executar aquest 2019, com són la reforma de la ronda de ses Païsses, la nova passarel·la de s'Olivera i aquest aprovat avui de renovació del ferm de diverses carreteres.

En concret, les vies sobre les quals es planteja actuar són les següents: renovació total del ferm en el primer cinturó de ronda (EI-10) i a la ronda nord de Sant Antoni (EI-651), i actuacions en punts concrets en el segon cinturó de ronda (EI-20), carretera de Cala Llonga (EI-100), carretera de Santa Eulària a Sant Carles (EI-200), carretera a Sant Joan (EI-300), carretera de Sant Joan a sa cala de Sant Vicent (EI-321), carretera a Sant Miquel (EI-400), accessos a la carretera de Sant Rafel a Sant Antoni (EI-600a) i carretera de Sant Antoni a Sant Josep (EI-700).

El projecte també inclou la restitució de diverses barreres de seguretat.

Eivissa, 8 de febrer de 2018

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es