Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

La campanya Eivissa Stop Plāstics es dona a cončixer entre els escolars a través del projecte educatiu Plāstic 0

tornar Imprimir

120419 Stop Plastics

Durant aquesta setmana, els alumnes dels centres educatius que participen al projecte 'Plāstic 0' que desenvolupa a Eivissa el GEN-GOB, han rebut material de la campanya Eivissa Stop Plāstic que impulsa el Consell d'Eivissa. En concret, s'ha repartit un total de 500 ampolles inoxidables i 500 bosses de tela amb el logo de la campanya, amb l'objectiu que siguin utilitzats de manera quotidiana i substitueixin a les ampolles i les bosses de plāstic.

Recordem que Eivissa Stop Plāstics té com a objectiu sensibilitzar i conscienciar a la ciutadania d'Eivissa de la necessitat de canviar els hābits quotidians de cara aconseguir, en un futur proper, que Eivissa sigui una illa lliure de plāstics d'un sol ús. Objectius que sķn els mateixos del projecte 'Plāstic 0' , en el que participen 2500 alumnes de les Pitiüses -1750 d'Eivissa i 750 de Formentera-.

Així, en aquest projecte 'Plāstic 0', alumnes de 7 centres educatius apadrinen una platja -Platja d'en Bossa ha estat apadrinada pels alumnes de l'IES Algarb, cala d'Hort pel CEIP l'Urgell, l'arenal de Sant Antoni pel colˇlegi Trinitāries, Benirrās pel CEIP Portal Nou, cala Boix pel CEIP Sant Carles, la platja de Santa Eulāria per l'IES Xarc i Talamanca per l'IES Santa Maria- i es fan responsables de recollir mostres de sorra, analitzar-les durant el curs escolar i quantificar la presčncia de plāstics.

La campanya 'Eivissa Stop Plāstics' continuarā la propera setmana amb noves accions divulgatives destinades a potenciar la participaciķ ciutadana a través de les xarxes socials.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telčfon: 971 19 59 00 ˇ oac@conselldeivissa.es