Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El Consell Insular obre una línia de subvencions de 100.000 euros als ajuntaments per a la promoció del comerç de l'illa. Aprovat l'expedient de contractació per a l'adequació de les rotondes de ses Païsses.

tornar Imprimir

Façana Consell

El Consell Executiu ha aprovat avui la convocatòria d'ajudes als ajuntaments per al foment del comerç local de l'illa d'Eivissa de les activitats realitzades l'any 2018. La convocatòria té un import màxim de 100.000 euros i està destinada a activitats per dinamitzar el comerç local, millorar la imatge i actualització del comerç i la formació del sector comercial. Les bases preveuen la subvenció del 50% de les despeses de realització d'estudis i programes orientats a la formulació de propostes concretes d'actuació comercial, despeses de realització d'activitats de formació a comerços, despeses en la realització d'accions de comunicació i publicitat, i la creació d'aplicacions informàtiques, pàgines web, dirigides a la promoció sectorial o de zones comercials.

En la reunió d'avui, entre d'altres assumptes, també s'ha aprovat l'expedient de contractació del projecte de les obres del projecte constructiu d'adequació de glorietes de la ronda nord EI-30 (ses Païsses), amb un pressupost total de 661.677,73 €. Les actuacions previstes en el projecte es concentren en les tres interseccions de la carretera: la rotonda amb l'avinguda dels Ametllers, i les dos mitges rotondes que interseccionen amb el camí des Regueró i el carrer de Picasso, que passaran a ser completes, el que provocarà que la velocitat del trànsit disminueixi en aquest tram. En l'actualitat, en aquestes mitjanes rotondes s'obliga els cotxes a travessar la carretera en corba per incorporar-se al sentit contrari, el que constitueix una situació de risc. De fet, aquest tram de l'EI-30 està qualificat de TCA (Tram de Concentració d'Accidents) en el Pla Director Sectorial de Carreteres d'Eivissa.

Altres acords del Consell Executiu han estat la concessió de 38.000 euros de les ajudes als grups de folklore. Un total de 19 grups i associacions rebran l'ajut, de 2.000 euros per a cada un. En l'àmbit de les subvencions, també s'ha donat compte de la resolució del conseller de Medi Ambient i Medi Rural i Marí de concessió d'ajudes a les cooperatives agràries de l'illa per un total de 129.694,24 euros: Agroeivissa Sociedad Cooperativa, 31.356,35 euros, Cooperativa Agrícola Sta. Eulalia Del Río, 36.093,82 euros, Scl Agrícola San Antonio, 44.925,99 euros, i Ecofeixes, Sociedad Cooperativa, 17.318,08 euros.

 

Descargar archivo

120419 Consell Executiu
Tipus d'arxiu: PDF |

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es