Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Els campions del món de la petanca venen a Eivissa per a la Trobada internacional 'Pepe Ibiza'

tornar Imprimir

140519 Pepe Ibiza

Entre els 16 i 19 de maig, Eivissa acollirà la segona Trobada internacional de petanca 'Pepe Ibiza', que aplegarà a diversos campions del món d'aquest esport, tots ells arribats de França.

La competició s'iniciarà el dijous a les sis de la tarda i tindrà continuïtat divendres a partir de les 9 del matí, en sessions de matí i tarda durant divendres i dissabte. Es calcula que diumenge al voltant de les 13 hores es disputin les finals. El torneig es disputarà a les pistes de petanca del Passeig de Joan Carles I, a Eivissa.

Enguany, la trobada 'Pepe Ibiza' destaca per la presència de noms de moltíssim prestigi dins el món de la petanca, com el campió del món i campió de França Didier Chagneau, el cinc vegades campió del món Didier Choupay, l'onze vegades campió del món Henri Lacroix, o el campio del món de tir de precisió jÚnior, Théo Balliere, entre altres ex campions del món i campions de França.

Durant la trobada també s'han preparat partides en les quals jugadors eivissencs podran enfrontar-se amb alguns dels il·lustres convidats, amb l'objectiu de gaudir del privilegi de compartir competició amb jugadors de primeríssim nivell.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es