Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Eivissa Acull el Pròxim 16 de maig el primer Hospitality Inspiration Council

tornar Imprimir

150519 Eivissa Sostenible

Aquest esdeveniment promou el Coneixement i la Cooperació per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de les Nacions Unides per a l'Agenda 2030

EIVISSA 14 de maig (IMAM COMUNICACIÓ)

L'illa d'Eivissa acollirà el Pròxim dijous 16 de maig, a partir de les 19:00 hores, el primer Hospitality Inspiration Council, un esdeveniment pioner al món que centra la seva missió en el Coneixement, en la Innovació i en la Cooperació per complir els Objectius de Desenvolupament Sostenible de l'ONU dins de l'Agenda 2030. Una cita que pretén assegurar que "produïm un llegat que permeti a les presents i futures generacions estar orgullosos de les nostres Decisions diàries", explica Oscar Caro des de l'organització.

En aquest esdeveniment, que tindrà Lloc a l'Agroturisme Casa Maca d'Eivissa, hi participaran ponents internacionals de la talla del president del Global Sustainable Tourism Council, Luigi Cabrini, de la Representant de l'Alt Comissionat de l'Agenda 2030 del Govern d'Espanya, Belén Crespo, de la directora de Màrqueting i Desenvolupament de la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides, Marta Tomás, del CEO de l'empresa Marmalade Fish, Samie al-Achraf o del Doctor en Medicina Natural i Nutrició Cel·lular, Dr. José Colastra. A més, també intervindran el president del Consell d'Eivissa, Vicent Torres, Director Insular de Turisme del Consell d'Eivissa, Vicent Torres Benet i Oscar Caro i Eva Lobo de l'equip d'Eivissa Sostenible.

Segons han explicació des de l'organització, "després del recent informe de les Nacions Unides que han tornat a confirmar l'emergència en què ens veiem sumits actualment al Planeta, la necessitat d'actuar i donar solució a aquests temes es encara més important i prioritari". I és que el organismes internacionals acaba de fer públiques les dades d'un informe que confirmen que estem vivint la sisena extinció massiva més Important de la història, la dels insectes, que influirà en el descens de la productivitat en l'agricultura.

L'esdeveniment promogut per Eivissa Sostenible i el Consell d'Eivissa, en col·laboració amb la Xarxa Espanyola del Pacte Mundial de Nacions Unides abastarà temes com: les solucions existents per assolir els Objectius de Desenvolupament Sostenible en el sector turístic, l'Economia circular o les Empreses turístiques com a model de negoci sostenible, Accessible i Responsable.

Segons l'Organització Mundial del Turisme (OMT) més de 1.800 milions de persones viatjaran pel planeta el 2030, per això Hospitality Inspiration Council aspira a convertir-se en el punt de trobada entre empreses turístiques, institucions i experts de diferents matèries transversals per aportar solucions conscients encaminades a aconseguir els ODS de les Nacions Unides.

Un esdeveniment en el marc d'Eivissa Sostenible

Eivissa Sostenible ha dissenyat un calendari de programes i activitats promogut pel Consell d'Eivissa, que treballen de manera transversal pel desenvolupament i posicionament de l'illa d'Eivissa com a referent en Sostenibilitat i Responsabilitat, comptant amb una especial atenció a l'accessibilitat per a persones amb necessitats especials ia afavorir una economia circular i justa a l'illa.

Els principals objectius d'Eivissa Sostenible són contribuir al desenvolupament de l'economia local i el respecte per la història i les tradicions, protegir el medi ambient i els ecosistemes, promoure el creixement econòmic sostingut i inclusiu i el treball de qualitat i impulsar de manera transversal el canvi de paradigma cap a la cooperació, el desenvolupament, la ciència i la innovació per assolir els ODS i assegurar un present i un futur en què la sostenibilitat a l'illa sigui una realitat.

Més informació www.ibizasostenible.com

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es