Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Demà s'inicia el termini per a la concessió d'ajudes a activitats culturals relacionades amb l'edició i les activitats de promoció cultural

tornar Imprimir

Façana Consell

Aquest dimecres 29 de maig i fins el dia 18 de juny estarà obert el termini per a la concessió d'ajudes a activitats culturals relacionades amb l'edició i les activitats de promoció cultural. Aquestes ajudes són per a activitats culturals realitzades entre l'1 d'agost de 2016 i el 31 de març de 2019 i es convoquen per a la promoció de la cultura de l'illa d'Eivissa en dues modalitats:

Per a l'edició d'obres que impliquin el foment i la promoció de la cultura de l'illa d'Eivissa: 70.000 € (l'import màxim de cadascuna de les ajudes que es concedeixin serà de 10.000 €).

Per al foment i a la promoció de la cultura de l'illa d'Eivissa: 180.000 € (l'import màxim de cadascuna de les ajudes que es concedeixin serà de 15.000 €).

S'hi poden presentar persones físiques i jurídiques privades, comunitats de béns i administracions locals de l'illa d'Eivissa que hagin realitzat les activitats previstes a las bases en el termini expressat més amunt.

Les bases completes han estat publicades al BOIB núm. 69, de 23 de maig de 2019. Es poden consultar també a la pàgina web www.conselldeivissa.es i a www.eivissacultural.blogspot.com

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es