Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Cas Serres acull aquest dissabte l'obra 'Transbord', una obra vitalista sobre la identitat de gènere

tornar Imprimir

040619 Transbord

Coincidint amb el mes de la reivindicació dels drets de LGTBIQ+, el pròxim dissabte 8 de juny a les 20.30 hores a l'Auditori del Centre Sociocultural de Cas Serres es representarà l'obra 'Transbord', una coproducció del Teatre Principal de Palma, l'Ajuntament de Ses Salines i Malvasia Produccions, que és un recorregut per la identitat de gènere.

La transició de génere d'un jove esdevé un gran laberint personal, social i també burocràtic. Aquesta obra, amb text de Sebastià Portell, va ser finalista del IV Torneig de Dramatúrgia de les Illes Balers. 'Transbord' és una obra essencialment vitalista, un espectacle a favor de la joia de viure, alhora que una denúncia la hipocresia, la transfòbia i el masclisme de la societat.

'Transbord' va ser seleccionada dins la línia de teatre de text a la darrera convocatòria de coproduccions del Teatre Principal. La funció forma part del circuit TALENTIB 2019.

El preu de les entrades és de 9 € anticipada, fins a dotze hores abans de l'espectacle, i de 13 € a taquilla (oberta dues hores abans de la funció fins a deu minuts abans de començar). Venda d'entrades en línia: https://vendaentrades.conselldeivissa.es

Per a més informació podeu contactar al telèfon 680104856 (de dilluns a divendres de 10 a 15 hores).

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es