Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Eivissa Stop Plàstic presenta un vídeo promocional per difondre la iniciativa d'una illa sense plàstics d'un sol ús

tornar Imprimir

040719 Stop Plastic

Eivissa Stop Plàstic, la iniciativa impulsada pel Consell Insular d'Eivissa destinada a promoure la supressió dels plàstics d'un sol ús a la nostra illa, ha presentat avui un vídeo promocional per donar a conèixer aquest projecte. En aquest vídeo diverses personalitats donen suport a la campanya i fan seus els objectius de convertir l'illa d'Eivissa en un territori pioner en la lluita contra els plàstics d'un sol ús.

Així, després d'una introducció en la qual es recorda la bellesa de l'illa i el paper de la posidònia en la preservació de la riquesa i la bellesa del fons marí, s'adverteix de l'amenaça que suposa la sobreproducció de plàstic i s'alerta de la possible desaparició d'aquest paradís natural si no es prenen mesures. Així, en aquest vídeo participen científics com el biòleg Manu San Félix o la biòloga i divulgadora científica Evelyn Segura, personalitats reconegudes en tot l'Estat com el cuiner Ferran Adrià i la dissenyadora Àgatha Ruiz de la Prada, i altres veus relacionades amb l'illa d'Eivissa com la karateka Cristina Ferrer, l'arquitecte Josep Ribas o el disc-jockey Sebastián Gamboa.

El vídeo ha estat publicat en castellà i aviat es publicarà també la versió en català, anglés i altres idiomes. Es pot veure a la web https://www.eivissastopplastic.com/videos/ i des del Consell d'Eivissa s'anima a compartir-lo i donar-li difusió per les xarxes socials.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es