Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El president del Consell Insular signa el primer decret d'organitzaciˇ nomenant als Consellers Executius

tornar Imprimir

Fašana Consell

El president del Consell Insular, Vicent MarÝ, ha signat aquest matÝ el decret d'organitzaciˇ de la instituciˇ, que atorga les funcions als sis consellers executius que, juntament amb Salvador Losa MarÝ, designat com a conseller no electe que encara no s'ha designat, formaran el nou equip de govern.

Segons el contingut d'aquest document, formaran part de l'└rea I (Turisme, Coordinaciˇ i Gestiˇ del Territori), juntament al propi president, el conseller Vicente Roig Tur, com a conseller de PresidŔncia i Gestiˇ Ambiental, i Mariano Juan Colomar, conseller de Gestiˇ del Territori, Infraestructures i Lluita contra l'Intrusisme.

L'└rea II (Desenvolupament Econ˛mic, TransparŔncia i Participaciˇ) estarÓ integrada per Javier Torres Serra, conseller de d'Innovaciˇ de l'Administraciˇ, TransparŔncia, Participaciˇ Ciutadana, Transport P˙blic i ITV, i per MarÝa FajarnÚs Costa com a consellera de Desenvolupament Empresarial i Econ˛mic.

Finalment, l'└rea III (Desenvolupament Social) estarÓ integrada per la consellera Sara Ramˇn Rosellˇ, responsable de Cultura, Educaciˇ i Patrimoni, i per Carlina Escandell Ferrer, consellera de Sanitat, Benestar Social i Recursos Humans. Dintre aquesta └rea tambÚ s'ubicarÓ el recent nombrat conseller no electe Salvador Losa MarÝ, responsable d'Esports i Joventut.

En compliment dels acords de govern assolits entre el Partit Popular i Ciutadans, el Vicepresident Primer i Portaveu de l'equip de govern serÓ Mariano Juan Colomar, el Vicepresident Segon i portaveu adjunt serÓ Javier Torres Serra, i la Vicepresidenta Tercera serÓ Sara Ramˇn Rosellˇ, de manera que a cada └rea hi haurÓ assignada una VicepresidŔncia. El decret signat avui tambÚ ha servit per designar alguns dels cÓrrecs eventuals del departament de PresidŔncia, com la cap de gabinet, el responsable de premsa i comunicaciˇ, l'adjunta de premsa i la responsable de protocol i relacions institucionals.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es