Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

El president del Consell Insular d'Eivissa es reuneix amb els alcaldes de l'illa per iniciar un període de relació "fluïda i directa"

tornar Imprimir

090719 reunio alcaldes

El president del Consell Insular, Vicent Marí, s'ha reunit aquesta tarda, per primer cop, amb els cinc alcaldes de l'illa d'Eivissa per iniciar la legislatura amb una relació "fluïda i directa" amb els consistoris. Així ho ha expressat Marí qui els ha recalcat "la feina de coordinació i suport que ha de fer el Consell Insular d'Eivissa amb tots els consistoris, deixant de ser un òrgan fiscalitzador, i assumint els problemes i els reptes de cada un dels cinc municipis com a propis".

Durant l'encontre el president ha explicat als alcaldes les seves intencions de signar convenis plurianuals que, encara que d'entrada suposaran un esforç gran per al Consell Insular, significaran una millora respecte al finançament actual, atorgant als consistoris la possibilitat de millorar en la seva planificació i execució.

Finalment, el president ha ofert la col·laboració institucional del Consell Insular en tots aquells temes de gestió municipal que afectin a tots els municipis com l'aigua, el planejament urbanístic o la millora de les infraestructures municipals. Vicent Marí ha agraït la predisposició i el bon enteniment amb els alcaldes per aconseguir grans fites per l'illa.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es