Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

Teatre i m˙sica protagonitzen les 'Nits de Museu' aquest cap de setmana

tornar Imprimir

100719 Nits de Museu

El Museu EtnogrÓfic d'Eivissa, ha iniciat l'estiu amb el seu programa anual de NITS DE MUSEU, en el context del qual convida als visitants i usuaris en general a gaudir de concerts i espectacles de petit format a la fresca del panorÓmic Puig de Missa de Santa EulÓria des Riu.
DesprÚs del recital lÝric sobre canšˇ napolitana d'aquest dissabte passat 6 de juliol, a cÓrrec del tenor Carles Tur i de la pianista Elvira Ramˇn, el Museu EtnogrÓfic d'Eivissa, aquest cap de setmana ofereix dues opcions ben diferents:

Divendres 12 de juliol, a les 22.00 h., es farÓ una representaciˇ teatral a cÓrrec del Grup de Teatre des Cubells, titulada Sa partiˇ, divertida parodia sociopolÝtica d'Eivissa.

Dissabte 13 de juliol, a les 22.00 h., el p˙blic podrÓ gaudir del concert de pop-rock eivissenc Quin Delibat! Aquest conegut grup eivissenc presentarÓ el seu nou disc Ďrbites ConcŔntriques, editat l'octubre de 2018, en quŔ destaquen el single "MÚs enllÓ" i l'adaptaciˇ en clau de rock del poema "Platja perduda" de MariÓ Villangˇmez.

Finalment, la setmana vinent, es clausurarÓ el programa Nits de Museu amb un concert lÝric de la soprano Irantzu BartolomÚ, acompanyada al piano de Llorenš Prats BoscÓ, que interpretarÓ una selecciˇ de temes de canšˇ espanyola, sarsuela, canšˇ napolitana i ˛pera.

Aquest programa de Nits de Museu, que organitza anualment el Museu EtnogrÓfic d'Eivissa, al seu accÚs exterior, en el Puig de Missa de Santa EulÓria des Riu, comenša sempre a les 22.00 h., amb entrada gratu´ta, i estÓ patrocinat pel Departament de Cultura i Patrimoni del Consell Insular d'Eivissa amb la colĚlaboraciˇ de la Fundaciˇ Illes Balears.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) TelŔfon: 971 19 59 00 Ě oac@conselldeivissa.es