Consell Insular d'Eivissa

www.conselldeivissa.es

39 alumnes amplien la seva formació musical a la VI Trobada Orquestral

tornar Imprimir

110717 Trobada Orquestral

Un total de 39 alumnes, 20 d'Eivissa i 19 d'altres comunitats, han rebut avui, de mans de la consellera de Cultura, Sara Ramón, juntament amb el claustre de professors, els diplomes acreditatius de la seva participació a la Sisena Trobada Orquestral Jove Orquestra Simfònica d'Eivissa, organitzada pel Consell Insular d'Eivissa amb el suport del Conservatori Professional de Música i Dansa d'Eivissa així com totes les escoles municipals de l'illa d'Eivissa. 

Tal com ha explicat la consellera de Cultura, aquesta trobada té una finalitat didàctica i pedagògica, i és un dels projectes educatius "estrella del Consell, que ajuda als alumnes a ampliar els seus coneixements, conviure uns dies molt intens i comptar amb l'ajuda de professors de prestigi, com el director de la Trobada, Salvador Brotons".

Els alumnes reben, des d'aquest dilluns i fins demà divendres, classes intensives de vent fusta, corda aguda, corda greu, vent, metall i percussió. Com a novetat d'aquesta edició, s'ha inclòs la figura 'd'alumne ajudant de direcció'. 

La trobada culmina aquest dissabte amb un concert gratuït al Palau de Congressos de Santa Eulària a les 20:30h.

 

Compartir:

Proposam

© Consell d'Eivissa
av. d'Espanya 49 . 07800 Eivissa - Illes Balears (Espanya) Telèfon: 971 19 59 00 · oac@conselldeivissa.es